clear
(067) 210-12-80
(067) 210-12-55
(067) 210-12-26
з/ч (067) 328-25-54
Написати нам
clear
автомагістраль Київ-Одеса 94 км, с. Шкарівка, вул. І.Франка. 15
Карта проїзду
Завантажити актуальний прайс станом на :

Україна збере рекордний урожай рису

Збір врожаю зернових в Україні почався при сприятливих погодних умовах. У багатьох регіонах планують зібрати рекордну кількість врожаю зернових, в тому числі і білого злаку - рису. За прогнозами Національної академії наук України (НААН), яка засіяла 1,5 тис га з 7 тис засіяних, тільки на Херсонщині очікується чималий, можна сказати - рекордний урожай рису.

article 51 1295331755_ris4


Після анексії Криму та втрати кримських полів (а це близько 50% усіх рисових посівів України) Херсон став лідером по урожаю рису в Україні. При невеликих капіталовкладеннях і введенні крапельного зрошення показники врожайності регіону можна збільшити ще більше і отримувати хороші збори навіть в посушливі періоди, розповів завідувач відділом селекції Інституту рису.


На сьогоднішній день Україна знаходиться на 22 місці в рейтингу їх 118-країн виробників рису саме завдяки Херсонській області, а це дуже хороший показник.
При спільній роботі вчених з аграріями Україна може піднятися в рейтингу на більш високий рівень і збільшити врожайність на 30%. Країна зможе відмовитися від дешевого і низькоякісного імпортного рису і збільшити імпорт власного злаку. А наука повинна в цьому допомогти. Українські вчені активно працюють над новими сортами рису і вже вивели 9, які успішно вирощуються на полях стани.

 
 
 
Нам 15 років!
car car car
bg
santa
gift
gifts
tree
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
blesk
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: