clear
(067) 210-12-80
(067) 210-12-55
(067) 210-12-26
з/ч (067) 328-25-54
Написати нам
clear
автомагістраль Київ-Одеса 94 км, с. Шкарівка, вул. І.Франка. 15
Карта проїзду
Завантажити актуальний прайс станом на :

Гряде довгоочікувана пора для жителів нашої країни - травневі свята!

Гряде довгоочікувана пора для жителів нашої країни - травневі свята! Сонце вже світить на всю, вихідних днів багато, і кожен може розпоряджатися ними, як душа забажає! Компанія ПП "Техніка" продовжує вести активну роботу щодо поліпшення якості надаваних послуг навіть у святкові дні і серцево вітає своїх співробітників, потенційних і справжніх клієнтів, а також партнерів із цими світлими святами!

Травневі свята представлені двома найважливішими для нашої країни подіями. 1 травня нас чекає Свято весни і праці, у зв'язку з цим підприємство бажає всім продуктивної роботи, виконання всіх найамбітніших бажань, а також якомога більше трудових звершень та подвигів! У День Примирення наша компанія віддає данину тим людям, які боролися за наше з вами майбутнє і хоче побажати мирного неба над головою, міцного здоров'я, відсутності проблем і негараздів і якомога більше приємних життєвих моментів!

Нехай ці прекрасні святкові принесуть вам тільки позитивні емоції, які будуть зберігатися з вами і в майбутньому! Зі святами, дорогі друзі!

article 2 mayckie_prazdniki

 
 
 
Нам 15 років!
car car car
bg
santa
gift
gifts
tree
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
blesk
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: