clear
(067) 210-12-80
(067) 210-12-55
(067) 210-12-26
з/ч (067) 328-25-54
Написати нам
clear
автомагістраль Київ-Одеса 94 км, с. Шкарівка, вул. І.Франка. 15
Карта проїзду
Завантажити актуальний прайс станом на :

Керівництво компанії ПП Техника, вітає від усієї душі, співробітників, клієнтів і партнерів компанії, з одним з найсвітліших і значних свят - з Великоднем.

Керівництво компанії ПП Техника, вітає від усієї душі, співробітників, клієнтів і партнерів компанії, з одним з найсвітліших і значних свят - з Великоднем. Нехай у цей день в будинку запанує гармонія і взаєморозуміння, а щастя і удача, стануть нашими вірними супутниками.

У це свято прийнято бажати не матеріальні, але душевні блага, і ми сподіваємося, що свято світлого Великодня, наповнить кожен будинок любов'ю і гармонією, подарувавши кожній людині прекрасне почуття взаємної поваги і прагнення стати ще краще і ближче зі своїми рідними та близькими людьми.

Також ми хотіли б побажати всім клієнтам і партнерам компанії, процвітання і стабільності в усіх починаннях, ми впевнені, що разом, у нас вийти домогтися будь-яких висот. Співробітникам ПП «Техніка» ми також бажаємо миру, гармонії і любові в сім'ї і хочемо висловити вдячність за злагоджену роботу і нагадати, що всі успіхи компанії були досягнуті тільки завдяки вашій роботі.

З Великоднем Вас друзі. Нехай свято принесе тільки позитивні емоції і подарує тепло і радість кожній людині.

 

article 5 psha

 
 
 
Нам 15 років!
car car car
bg
santa
gift
gifts
tree
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
blesk
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: