clear
(067) 210-12-80
(067) 210-12-55
(067) 210-12-26
з/ч (067) 328-25-54
Написати нам
clear
автомагістраль Київ-Одеса 94 км, с. Шкарівка, вул. І.Франка. 15
Карта проїзду
Завантажити актуальний прайс станом на :

Обсяги весняної посівної збільшаться на 1,7 млн га

Восени минулого року погода не пестила аграріїв сприятливими умовами. Біля 237 тис га ріпаку та 0,9 млн га озимих зернових вони взагалі не мали змоги досіяти згідно запланованих показників. Додатковою проблемою стало те, що 600 тис га взагалі сходів не отримали.
Отже тепер обсяги посівних робіт навесні треба значно збільшити (приблизно на 1,7 млн га), але це вимагає додаткового фінансування.

article 24 Bankoboev.Ru_zaseyannoe_beskrainee_pole(1)

Згідно заяви Ярослава Краснопольського (І-го заступника міністра агрополітики та продовольства), зараз посіву гречки, цукрового буряку та ярої пшениці надається особливої уваги. Також ситуація, що склалася на цей момент з посівними, потребує заходів додаткових, особливо що до обов'язкового створення спеціалізованих страхових запасів для насіння ярих культур . Це забезпечить можливість для пересівання культур озимих. 


ПАТ «ДПЗКУ» доручено значно оптимізувати процеси укладання форвардних контрактів за для полипшення ціліспрямованого фінансування весняної посівної компанії.
За даними Мінагропроду на 1 березня у Одеській, Миколаївський та Херсонській областях вже 45 тис га засіяно ярими зерновими.

 
 
 
Нам 15 років!
car car car
bg
santa
gift
gifts
tree
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
blesk
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: