clear
(067) 210-12-80
(067) 210-12-55
(067) 210-12-26
з/ч (067) 328-25-54
Написати нам
clear
автомагістраль Київ-Одеса 94 км, с. Шкарівка, вул. І.Франка. 15
Карта проїзду
Завантажити актуальний прайс станом на :

Землеоброблювальні знаряддя при традиційній системі обробці ґрунту

Дискова борона John Deere 2623VT

Після збору врожаю необхідно провести певні дії для підготовки поля до наступного посіву. Потрібно розпушити землю, подрібнити післяжнивні залишки, якщо цього не було зроблено, і закласти їх в грунт для подальшого їх гниття і створення гумусу. Для виконання цих завдань відмінно підійде - дискова борона.

 

 

 

Що це за знаряддя і які бувають види?

Дискова борона - це сільськогосподарське ґрунтообробні знаряддя, яке призначене для вирівнювання поля, знищення бур'янів, подрібнення стерні після збирання. Для початку виконання робіт його необхідно агрегатувати з трактором або будь-якою іншою тягнучою технікою. В якості робочих органів виступають диски, які можуть збиратися на дискові батареї або кожен кріпиться на окрему стійку.

За призначенням вони поділяються на польові, садові та болотні. Для дрібної обробки грунту на невелику глибину до 6 см. Існують легкі борони, їх називають лущильники, вони збережуть вологу і відмінно впораються з дрібними бур'янами, він буде найменшим серед своїх братів. Для роботи із середньою кількістю рослинної маси і обробки грунту до 15 см., використовують борону середнього типу, а для глибокого дискування на глибині до 20 см. важку борону. Різняться між собою по діаметру робочих органів і відстані між ними, а також навантаження на кожен диск.

 

Робочі органи дискових борін

Дискова борона Lemken Gigant 10

Диски для дискової борони бувають різних видів і форм. Найпоширенішими є сферичні із суцільним або вирізним лезом, також диски конічної форми. Сферичний диск із суцільним лезом забезпечує найякісніше подрібнення пожнивних залишків, але не позбавлений недоліків, наприклад в умовах підвищеної вологості або неправильного вибору глибини обробки з'являється протягування з втратою оборотів, через що борона починає забиватися. З вирізним лезом також добре впораються з подрібненням, при цьому легше заглиблюються і краще тримають глибину, що запобігає втраті оборотів, отже виключає явище протягування і забиванням борони. У конічної форми диска завжди зберігається робочий кут, вони легко заглиблюються, але погано кришать грунту в міру збільшення її глибини. Крім них, ще бувають у вигляді ромашки з трапецеїдальним вирізом, з круглим вирізами по периферії диска, диски для обробки та подрібнення крупностебельних культур.

 

Виробники дискових борін

Переважна більшість фермерів вибирають даний агрегат воліють зарубіжні компанії. Одна з найбільш відомих компаній John Deere. З якістю їхньої продукції складно сперечатися, вони випускають свою техніку на протязі довгих років постійно впроваджуючи нові технології та покращуючи їх конструкцію, тому техніка надійна і працює довгі роки. Також можна згадати німецьку компанію Lemken. Багато фермера, які мають таку борону, впевнені, що для Lemken конкурентів не існує і якість виконаних робіт не залишить Вас байдужим. Ще один відомий німецький виробник Amazone, у яких більшість виробленої техніки перебувати в транспортному розмірі, а за якістю своїх виробів точно не поступається конкурентам. Серед популярних компаній на території України варто відзначити Kverneland, Gregoire Besson, Sunflower, Horsch і Kuhn.

 
 
 
Нам 15 років!
car car car
bg
santa
gift
gifts
tree
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
blesk
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: