clear
(067) 210-12-80
(067) 210-12-55
(067) 210-12-26
з/ч (067) 328-25-54
Написати нам
clear
автомагістраль Київ-Одеса 94 км, с. Шкарівка, вул. І.Франка. 15
Карта проїзду
Завантажити актуальний прайс станом на :

Робот, який зробить сільське господарство дешевшим і ефективнішим

Група вчених, норвезько-британська, представила прототип мобільного робота, який допоможе проводити сільськогосподарські експерименти і стежити за станом рослин.

article 56 113Роботизована платформа Thorvald - високотехнологічне обладнання з безліччю датчиків, працює в автономному режимі близько 24 годин (в комплектацію входять дві батареї). Thorvald — це легка і міцна рама, вагою 150 кг, яка встановлена на збалансовані колеса. За рахунок того, що на кожному колесі є електричний двигун по 600 Вт, платформа легко долає безліч нерівностей, і маневрена настільки, щоб проїжджати між рядами і не зачіпати пагони.

На платформі встановлено безліч приладів (в тому числі GPS, лазер і тепловізор), які замінюють цілий автопарк сільгосптехніки і безліч агрономів. Вона може рихлити землю, видаляти бур'яни, обприскувати. До того ж Thorvald оснащений датчиками, які допомагають відслідковувати стан грунту і культур, визначає якість врожаю.

Метою норвезько-британського проекту - зробити сільське господарство дешевшим, ефективнішим, більш екологічно чистим і стійким.

За матеріалами сайту: traktorist.kiev.ua

 
 
 
Нам 15 років!
car car car
bg
santa
gift
gifts
tree
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
blesk
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: