clear
(067) 210-12-80
(067) 210-12-55
(067) 210-12-26
з/ч (067) 328-25-54
Написати нам
clear
автомагістраль Київ-Одеса 94 км, с. Шкарівка, вул. І.Франка. 15
Карта проїзду
Завантажити актуальний прайс станом на :

Аграрії отримають 300 млн грн на здешевлення кредитів

Мінагропрод повідомляє, що кабінету міністрів України вдалося домогтися виділення з держбюджету 300 млн грн для фінансової допомоги заходам АПК. За словами глави українського міністерства аграрної політики і продовольства Олексія Павленка, це досягнуто шляхом зниження ставок за кредитами.


Кошти підуть на зменшення відсоткової ставки для середніх і малих сільськогосподарських підприємств. Це стане продовженням минулорічного досвіду, коли виробники сільгосппродукції вже отримали можливість освоїти 7,8 млрд кредитних гривень в рамках держпрограми компенсації виплат по кредитах.

article 32 alexeipavlenko-55718-58738  

Latifundist.com
Алексей Павленко, министр аграрной политики и продовольствия Украины

 

Міністр заявив, що компенсація торкнеться ставки по кредитах, узятих на такі потреби як закупівля ПММ, насіннєвого матеріалу, мінеральних добрив, засобів захисту рослин, ветеринарних препаратів, кормів, молодняку ​​сільгосптварин і птиці, оснащення для тваринницьких комплексів і т.д.


Кредитування створить сприятливу фінансову атмосферу для банківського кредитування, дозволить суб'єктам АПК розраховувати на держпідтримку за наявними кредитами, що обіцяє поліпшити фінансове становище трудівників села. Олексій Павленко запевнив, що рішення про розподіл приймається на обласному рівні, і буде повністю децентралізованим.

 
 
 
Нам 15 років!
car car car
bg
santa
gift
gifts
tree
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
play
blesk
Швидке замовлення:
+380



Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: